Over ons

Over ons

 

Je vindt bij ICT designer een specialistisch team met jarenlang ervaring in webdesign en webtechniek. Wij kennen de ins en outs en zorgen voor een topresultaat: een website waarmee je voor de dag kunt komen. Bovendien betaal je bij ons een handig bedrag per maand. Zo blijft je investering laag en profiteer je direct van een professionele website.

Zo haal je meer uit je site

Service vinden we daarnaast belangrijk. Wil je daarom het beste van het beste? Dan vind je bij ons naast professioneel webdesign en -development ook een team met daarin topfotografen en toptekstschrijvers voor je website. Zo weet je zeker dat je er zelf geen werk mee hebt en het beste resultaat krijgt.

Alles voor mekaar

Maak je gebruik van ons complete team van designers, developers, fotograaf en tekstschrijver? Dan krijg je de hosting en het onderhoud cadeau. Heb je alles in 1x goed geregeld en kom je met je website echt goed uit de verf als ondernemer. Kun jij lekker doen waar je goed in bent.

Hoe snel beginnen we?

Zodra je ons voorstel tekent, gaan we aan de slag. Binnen 2 maanden ontvang je dan je website. Compleet (zie complete pakket ), om zelf te vullen met tekst en beeld (zie standaard pakket) of om samen te vullen (zie zakelijk pakket). Heb je meer haast? Geef het aan, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Dus… ben jij klaar voor een oogstrelende én goedwerkende site? Met een naam als ICT Designer weet je zeker: dat komt goed!

Neem contact op